Studiereizen/nascholing

vlag GB

CubaMedic verzorgt internationaal geaccrediteerde nascholing op Cuba op het gebied van de medische zorg voor diverse doelgroepen o.a. geneeskunde studenten, artsen, medisch specialisten, psychologen en verpleegkundigen. De cursussen worden individueel of in groepsverband aangeboden, zijn deels theoretisch en informatief en bestaan deels uit bezoeken aan huisartsenpraktijken, poliklinieken, ziekenhuizen en geestelijke gezondheidscentra.

Specifieke interessegebieden kunnen ook aangegeven worden zodat er zo goed mogelijk aan de wensen tegemoet gekomen kan worden.

Wat moet je zelf regelen?

Wat kunnen wij voor je regelen? 

Wilt u meer informatie over het volgen van een studiereis/nascholing, stuur ons dan een mail.

Corona pandemie

De Cubareizen zijn weer opgestart met inachtneming van de adviezen van Nederland maar ook van Cuba. Alle inschrijvingen daarvoor worden in eerste instantie “onder voorbehoud’” aangenomen tot meer bekend is over de verspreiding en risico’s. Onder voorbehoud betekent dat u tot ons volgende bericht aan u over uw inschrijving geen financieel risico loopt maar betekent ook niet dat inschrijven ”vrijblijvend” is.

Informatie per 1 maart 2022:

  • De kleurcode van het reisadvies voor Cuba is geel. U kunt naar Cuba reizen. Let op: de veiligheidssituatie is anders dan in Nederland. Bereid uw reis daarom goed voor.
  • Let op: er zijn inreisbeperkingen voor reizigers uit Nederland door corona. Lees meer over of u het land kunt inreizen en de coronamaatregelen in de rubriek Coronavirus.
  • Verblijft u in Cuba? Registreer u dan ‘uitgebreid’ bij de Informatieservice van Buitenlandse Zaken (kies optie ‘Aanmelden + registratie bij ambassade’). Zo blijft u geïnformeerd over de laatste ontwikkelingen en weten wij dat u in het land bent.       
  • Vertrekt u uit het land? Geef dit dan ook meteen door.
  • Terug naar Nederland? Check waaraan u moet voldoen bij aankomst in Nederland.
Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial
LinkedIn
Instagram